Isnin, 3 Mei 2010

K800i ku..

tepat 12 jam enset ku telah diambil org..
kater org enset je pon..
bg aku enset aku 2 dh mcm kembar aku..
aku xleh gi mane2 tanpa enset aku 2..
bkan sbb nak msg2 tp mmg sejak dr beli enset 2 aku xpenah tinggal tanpa sebab..
agak sdeh..
tp bak kate mak mungkin bkan rezeki ku memiliki enset 2..
xpe..
aku redha dgn ketetapan Tuhan ni..
tp aku mmg xredha sape yg amek enset aku 2..
smoga org 2 mendapat lg byk kesusahan dgn enset aku 2..
dan semoga Allah memberi petunjuk kpd org 2..
aminn..

repot dh dibuat td..
aku tau repot 2 hanya syarat je..
tp at least ade usaha aku nak carik blk enset 2..
aku xharap sgt pon pakgad nak wat keje carik blk enset aku 2..
baek diorg gi melepak kat dlm blk diorg je..

aku tau semua ni sbb kecuaian aku gak..
gi caj enset pastu ltak atas meje tanpa mengunci tingkap..
aku terlalu percaya kan student utp ni baek dan cukup duet dan xperlu mencuri..
skang ni smua 2 dh ilang dr ingtn aku..
mana2 anda berada sila lah berwaspada..
pd yg duk ground floor 2 lock r tingkap dan pintu time nak tido..
dan sem depan jgn luper pindah blk naek tingkat atas..
xyah duk tingkat bwh r..
xselamat dan xtenteram..


'Ya Allah,tenang kan hati hamba Mu yg lemah ni..aminn..'

K800i ku dlm kenangan..(5/1/2008 - 3/5/2010)








i will be missing u..T.T

8 ulasan:

bLueSpeCky berkata...

sedeh..ader keychain tu

pendekar mustar berkata...

kene beli br r nmpk nye..sori..

bLueSpeCky berkata...

xper la..bkn slh awk pun..xder rezeki

kersani berkata...

takpe2.

kata pepatah cina, "Kalau sesuatu yang kita sayang tu hilang, maknanya dia hilang bersama nasib buruk sekali."

so, let's hope nasib buruk tu sekarang ni kena kat si pencuri tu.

lek bro!

:D ada rezeki lagi baik tu...

wani gaga gugu gege berkata...

huu.. sabar ye

pendekar mustar berkata...

zima : baek..
kersani : tenkiu bro..
wani : insyaAllah..stiap dugaan ade hikmah nye..harap hikmah yg baek..

.::R A F I::. berkata...

kesian henset kau
tapi external hard disk nasmee ag kesian

pendekar mustar berkata...

2 r..
harap dpt jumpe si pencuri 2..
same2 doa..