Rabu, 2 Jun 2010

Adobe Photoshop..


walopon tajuk entri ttg PS, tp gambo ni bkan lah hasil Adobe PS..
kesah benor ini berlaku di sbuah negare bernama Guatemala..
kejadian ni dipanggil 'sinkhole'
aku rase rerakan civil mungkin tau aper sbb berlaku nye sinkhole ni..
kalo xtau gak, klik sini ..
this sinkhole have a depth of 330 ft a.k.a 100 m..
byg kan time skola rendah dulu cikgu2 pakse lari 100 m time trening rumah sukan..
mcm 2 r jarak nye..

so, kalo nmpk kejadian mcm kita smua kene ckp aper?
subhanallah~

ini bukti2 kekuasaan Allah..

sharing is caring..

langkahsumbang : jom wat slide presentation..!chaiyok..!

3 ulasan:

kikaro berkata...

wah bagus2.. tapi tolong la updet sket link blog aku nih. adeh. dah berhabok r yang lame tuh.

pendekar mustar berkata...

lorr..haha..sape suh ko wat blog byk2..aku staun skali je update blog ni..

.::R A F I::. berkata...

waa..subjek geology siot sinkhole nih

ni mesti sebab limestone kt bawah ni