Sabtu, 28 November 2009

satu pagi di hari raya..

salam aidiladha wat  kwn2 ku..

kisah aku di hari raya..
org laen gi braya..
aku ngan kazen2 aku gi membaling bola boling di MIBC mitc..
cekidaud gmbr2 ni..


yg kiri 2 faezah..yg kanan 2 anak buah bliau, atul..peace~


atul dan paksu bliau..peace gak~


yg tgh2 2 azam..tgh spm skang..tp mcm kanak2 riang lg..haha..


aku xtau naper pin kat sini kalo baling mesti 1 xjatuh..(amar)

okeh..mari teke aper yg berlaku slps gmbr2 ni..(klik gmbr kalo xbaper nak nmpk..)


along..


abg ijal..aku hanya mampu membayangkan yg 2 balingan aku..isk3..


abg jori..


naim..spupu aku..

dan aku lak..


sajer nak tunjuk jam baru je sebenar nye..hahaha..(kaver2..)

nak tau saper power kene r tgk result nye..


abg jori,naim,azam,amar..sket je 2..kan2?


abg ijal,along dan ali..haha..aku xmaen pon..lalalala~

dan mcm beser r sblm blk kene r posing dulu..



that's all..chiow.


6 ulasan:

Rose Idayu Roslan berkata...

i noe this place...
murah giler main bowling kt sini.hehe

pendekar mustar berkata...

haha..bg aku mhl sket dr yg kat mp nye..kat tmpt laen xtau lak mhl ke x..

farhazoeLa berkata...

*rose*
murah? time keje la kot murah, kalau time lain cekik darah!

*alep*
eyh, ape kes anak buah kau same name ngan aku nih. tengok result, kau mcm kecundang habis r, adeh~ memalukan siot~

pendekar mustar berkata...

atul : jgn nak prasan r..namer pnjg bliau rabiatul..haha..weh time 2 aku blom lunch r..2 prestasi kurg sket..haha

bLueSpeCky berkata...

tu la..men boling jgn berangan :P

pendekar mustar berkata...

ala..xleh ke?:P