Ahad, 20 September 2009

ghayer,ghayer dan ghayer..

salam..
selamat hari rayer aidilfitri 1430H..
kalo ade slh silap..
mintak maap mintak ampun..
halal kan mkn minum..
kalo nak halal kan utang2 pon lg bgos..heheh..
kalo ade terkasar bhs,terlpas ckp spanjang perkenalan..
harap dimaapkan..
kalo ade 'ter'ngumpat,'ter'keji,'ter'hina dan 'ter'2 yg laen pon mintak maap gak..
kalo anda smuer yg ade slh kat aku pon aku dh maap kan..
insyaAllah..
0-0 ye smuer..
ucapan ini wat : 
mak dan abah,along dan angah..
sdare2 kat kmpg kat air putih,junjung,kulim,kedah..
sdare2 kat mlake ni..
bekas2 guru yg penah mngajar aku kat tabika paya luboh,sk tangga batu,smka sultan muhammad dan sbpi mersing dulu..
lecturer2 aku di utp..
kwn2 yg pernah mngenali aku kat tabika ke,skola ke,utp ke..
kwn2 Civil Engineering Jan'06..
yg teristimewa, NORAZIMA BT MAT ZAIDI kat gombak 2..:P
kuceng2 yg penah aku kaco kat tepi2 jln..
ikan2 yg penah aku bele..
ssiapa yg bc blog aku ni..
(mcm ucapan kat radio lak..)
post ini aku tulis seikhlas hati..
smoge Allah merahmati kamu smuer..amiiinn..




4 ulasan:

.::R A F I::. berkata...

walaupon byk dosa ko ngn aku
n byk gak utang ko ngn aku
tapi aku halal kan lah
member punye pasal
datang2 lah kl nnt
hehe
asal post ko mcm aku punye je
plagiarism ke??
lol

pendekar mustar berkata...

hahah..
lamer doh xmniru ko..
nak tiru logbook xleh..
aku pon halal kan utang2 ko ngan aku..
beskot2 yg ko dh mkn smuer 2..
amek je r..
haha

bLueSpeCky berkata...

macam2 la dak2 civil ni..:P slamat hari rayer gak..:)

pendekar mustar berkata...

jeles r 2 kemi xde~:P